Πέμπτη, 30th June 2022
9:43:31pm

Our location

Home

«Ζώντας σε μια πολυπολιτισμική Ευρώπη χωρίς να χάσουμε την ταυτότητά μας»

 
Το Γυμνάσιο Αιανής συμμετέχοντας στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Comenius με τίτλο «Ζώντας σε μια πολυπολιτισμική Ευρώπη χωρίς να χάσουμε την ταυτότητά μας», πρόκειται να υποδεχθεί τις σχολικές αντιπροσωπείες έξι χωρών - Weiskirchen της Γερμανίας, Trevisoτης Ιταλίας, Erpeldangeτου Λουξεμβούργου, Barlad της Ρουμανίας, Kdyneτης Τσεχίας, Kayseri της Τουρκίας - μεταξύ 09-13 Δεκεμβρίου 2013.
Στο διάστημα αυτό, θα λάβουν χώρα διάφορες εκδηλώσεις με εκπαιδευτικές δραστηριότητες στο Γυμνάσιο (διδασκαλία, θεατρική παράσταση της «Ειρήνης» του Αριστοφάνη, χορωδία, χορευτικό κ.α.) και στο Μουσείο Αιανής (ξενάγηση του εκθεσιακού χώρου στα Ελληνικά και Αγγλικά, εκπαιδευτικά προγράμματα στις ίδιες γλώσσες , τα οποία θα υλοποιήσουν οι μαθητές του Γυμνασίου), ενώ θα συμμετέχουν και στην εκδήλωση της τοπικής κοινότητας για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό της πλατείας.

Παράλληλα οι επισκέπτες εκπαιδευτικοί υπό τη συνοδεία της ελληνικής αντιπροσωπείας, θα επισκεφθούν το Δήμαρχο Κοζάνης και την Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτ. Μακεδονίας την Τρίτη 10/12/2013 στις 09:00 και 10:30 αντίστοιχα.
   

  Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ COMENIUS

        Κουβάτας Αποστόλης
           ΠΕ04   Φυσικός
 Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
Μιχάλης Παππάς
ΠΕ02 Φιλόλογος
Joomla Templates by Joomla51.com