Τα τοπικά ΜΜΕ παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη συμμετοχή του Γυμνασίου Αιανής στο πρόγραμμα ERASMUS+ KA2. Για το λόγο αυτό βρέθηκαν στο σχολείο και παρουσίασαν το αποτέλεσμα της δουλειάς των μαθητών καθώς και τη συμμετοχή εκπαιδευτικών από τις άλλες χώρες στη 2η συνάντηση που έγινε στην πόλη της Αιανής.

Επίσης ομάδα μαθητών επισκέφτηκε τοπικό κανάλι για να μιλήσει και να παρουσιάσει το πρόγραμμα στην τοπική κοινωνία δείχνοντας παράλληλα και ένα τμήμα από τη δουλειά που έγινε στο σχολείο. Η συμμετοχή και η παρουσία των ΜΜΕ σε αυτή την προσπάθεια των παιδιών φαίνεται στα παρακάτω βίντεο:

1) https://www.youtube.com/watch?v=cx5N_vK3BtI


2) https://www.youtube.com/watch?v=PfdMF72mx3U

Ο Διευθυντής και μαθητές του προγράμματος επισκέφτηκαν εκπομπή του ραδιοφώνου για να μιλήσουν για την συμμετοχή του Γυμνασίου Αιανής σε διάφορα προγράμματα και σε επιστημονικά συνέδρια. Στα πλαίσια αυτής της επίσκεψης οι μαθητές ενημέρωσαν τους ακροατές και για το πρόγραμμα ERASMUS+. Για την  επίσκεψη αυτή μπορείτε να ενημερωθείτε από τον παρακάτω σύνδεσμο: 

http://www.ert.gr/%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%be%ce%b9%ce%bd%cf%8c%ce%bc%ce%b7%cf%84%ce%b1/kozani-se-evropaiko-programma-gia-tin-energia-ke-tin-viosimotita-symmetechi-gymnasio-eanis/

 

 

 

 

 

Joomla Templates by Joomla51.com